Gledajte ove TV programe - 5 TV programa koje preporučujem 2.deo

Zdravo svima.Kao što vidite u naslovu, nakon nekog vremena pravim drugi deo moje TV liste.
I napisaću izmenjene termine programa iz 1.dela.
Pa, hajde da počnemo.
1.deo - izmenjeni termini:
1. Fairly odd parents
Ovo je jedna od Nickelodeonovih serija koje volim da gledam.Radi se o dečaku koji ima vilinske kumove i u svakoj epizodi poželi želje koje donose nevolje,ali,baš zbog toga je ta serija zabavna za gledanje.
Nekad su termini bili radnim danima u 19:25 h, vikendom u 15:00 h, a sada su termini radnim danima u 10:10 h, 15:00 h, 19:00 h , 22:35 h, 23:00 h a vikendom u 22:35 h i 23:00 h.
2.Liv and Maddie
Zanimljiva tinejdžerska Diznijeva TV serija.Govori o zanimljivom životu dve sestre bliznakinje.
Više opisa:Liv i Medi Runi su dve indetične sestre bliznakinje koje su 4 godine bile razdvojene i, sad kada su ponovo zajedno, moraju da rešavaju svoje probleme sa školom, momcima, braćom i slično.
Radnim danima i vikendom termini su: dve epizode zaredom u 10:45 h i 11:15 h prepodne, dve epizode zaredom u 19:45 h i 20:15 h uveče.
3.Legende skrivenog hrama 
Najočekivaniji igrani film godine.Prikazuje se na Nickelodeonu ovog vikenda u 11:30 h.Još ga nisam odgledala,ali jedva čekam.
Sad se to samo slučajno pada nekim vikendima u nedelju, a sledećeg u subotu kao repriza.
Termin nije promenjen.
4.TMNT - Teenage Mutant Ninja Turtles
Ovo je jedna od Nickelodeonovih serija koje volim da gledam.Radi se o životu tinejdžerskih mutiranih nindža kornjačama i njihovim misijama koje su u svakoj epizodi zbog kojih je serija zabavna.
Termini su nekad bili radnim danima oko 9 ujutru, sledeća epizoda u pola deset ujutru.
Uveče: pola deset uveče i epizoda nakon te jedno 25-30 minuta kasnije.
Vikendom: 18:05 h, pola deset uveče i sledeća epizoda 25-30 minuta nakon te.
Ništa se nije promenilo.
5.Tandermenovi
Radi se o životu porodice Tandermen koja se preselila u predgrađe Hiddenville da živi normalan život.Moraju da skrivaju svoj pravi,superherojski identitet.U drugoj sezoni im ne ide najbolje,a u trećoj su razotkriveni i moraju da se sele.Uskoro će se prikazati epizoda u kojoj točak pokazuje gde moraju da se sele,tj.ove subote u Srbiji na Nickelodeonu.
Radnim danima na Nickelodeonu se prikazuje u 11:30 h,a vikendom u 19:30 h.
Šta se promenilo od poslednjeg puta: izašle su još jedna-dve sezone i uskoro izlazi još jedna.
I, radnim danima, termini su se promenili.
Prepodne: dve epizode jedna za drugom u 11:45 h i 12:15 h.
Popodne: jedna epizoda u 16:30/16:45 h.
Vikendom se, pored termina u 19:30 h prikazuju se i dve epizode jedna za drugom u 12:15 h i 12:45 h.
Ostalo je isto.

2.deo - još pet programa koje preporučujem, na kom se kanalu prikazuju i njihovi termini:

1.Descendants - Wicked world

Spinof filma Descendants - Potomci*, prikazuje se na Dizni kanalu svakog radnog dana u 17:55 h.
Svaka epizoda traje po 5 minuta.

Kad smo već kod spinofa, ove godine uskoro - tokom jeseni izlazi serija o Potomcima u kojoj je glavni lik Ivi na Dizni kanalu.Dosad nije pronađeno mnogo informacija o ovome.

*Descendants - Potomci

U tom filmu, govori se o životu dece poznatih Diznijevih dobrica i zlikovaca u Auradon prepu i na Poluostrvu Izgubljenih.Ime svakog potomka je slično imenu jednog od njegovih roditelja.

Prvi film je izašao 31. jula 2015.godine.Navedena deca zlikovaca - Mal, Ivi, Džej i Karlos su odabrana od strane Bena - sina Bel i zveri - Adama da odu sa Poluostrva Izgubljenih jer svakome treba dati šansu.
Njihovi roditelji su ih poslali da ukradu čarobni štapić Vilinske kume iz Pepeljuge iz muzeja Auradon prepa.Jesu li pokvareni kao njihovi roditelji ili nisu, možete da nađete film na Jutjubu, na programu Popcorn Time ne može da se učita ili na bilo kom drugom internet programu za gledanje filmova i serija, kao što je Netflix.

Drugi film je izašao 21.jula prošle godine.Nakon što je Malina majka pretvorena u kameleona, Mal dobija tu čast da bude kraljica Poluostrva Izgubljenih.Ali, kraljevski život joj je brzo dosadio i otišla je u Auradon, gde je bila zla samo u svojim fantazijama.U međuvremenu, njena najveća neprijateljica, Uma postaje kraljica Poluostrva Izgubljenih.
Nakon raskida sa Benom, Mal odlazi na Poluostrvo Izgubljenih jer oseća da se ne uklapa u Auradon prep, gde će uz pomoć svojih prijatelja morati da se suoči sa Umom kako ona ne bi postala i kraljica Auradona i kraljica Poluostrva Izgubljenih.
Film se može odgledati na Jutjubu, kao i u programu Popcorn Time, a verovatno i svim ostalim programima za gledanje serija i filmova, kao što je Netflix.

Treći film izlazi negde 11.jula sledeće godine.
Opis filma:
Prošle su dve godine od Malinog proglašavanja za kraljicu Auradona.
Deca zlikovaca odlaze na poluostrvo izgubljenih, jer svako od njih želi da sazna ko im je drugi roditelj: Mal, Ivi i Karlos žele da saznaju ko im je otac, a Džej želi da sazna ko mu je majka.
U prošlom filmu, Dizi biva pozvana u Auradon, presrećna je i jedva čeka da ode tamo.
I Fredi, tj.Silija biva pozvana tamo - to se ne vidi u filmu.
Mal saznaje ko joj je otac, ali nevolje stižu u Auradon.
Adri, ćerka Uspavane lepotice - Aurore i princa Filipa je prokleta zlom i uzima Grdanine stvari.
Želi da joj se Ben vrati i aa vlada Auradonom.
I Melodi je pozvana u Auradon prep.I ona želi da bude sa Benom.
U toku filma, Adri začara Čeda da joj bude pojačanje i uspava sve u Auradonu.
Uskoro će Džejnin rođendan.
Za sada, o filmu su aktuelni samo trejleri i snimci iza scene.
U filmu "Freaky Friday" na Dizni kanalu ima više o tom filmu.


1.5 - Descendants - Under the sea
Potomci - Pod morem
"Descendants - Under the sea" iliti "Potomci pod morem" izlazi u septembru ove godine na Diznijevom kanalu.
U toj TV emisiji - verovatno seriji ima još tragova o trećem nastavku Potomaka.
Ima mnogo trejlera na Jutjubu.
Mal se opet sreće s Umom.
Na poluostrvu Izgubljenih, Mal vidi Dizi i vidi da joj i nije baš dobro.
Onda ona primećuje da Dizi nosi Uminu ogrlicu, pita je zašto je nosi i Dizi počinje zlobno da se smeje.
Da li je to stvarno bila Dizi ili prerušena Uma?Šta mislite?
P.S:Gledala sam trejlere, eto odakle mi informacije o 1.5.

2.Miraculous Ladybug
Dvoje tinejdžera koje idu u srednju školu, Marinet Dupain-Čeng i Adrijan Agreste su odabrani da štite Pariz od zla.
Postoje stvorenja - akumanasi koja pretvaraju ljude u superzlikovce s moćima i oni moraju da spasu te ljude od akumanasa i vrate i njih i ta stvorenja u normalno stanje.
Ovo se prikazuje na Dizni kanalu.
Termini: svakog dana danju u 12:25 h, popodne u 16:25 h i uveče u 21:00 h.

3.School of rock
U Americi, U Trevis Prepu ima jedno odeljenje koje se smrtno dosađuje u školi dok njihova profesorka ne ode i ne dođe novi nastavnik, tačnije zamena, Djui Fin, koji još uvek nije pravi nastavnik i osnovao je gomilu propalih rok bendova.
Onda, s tim odeljenjem osnuje rok bend i oni sviraju umesto što uče, koji u toku prve sezone dobija ime Škola roka, jer su svi oni iz škole i vole rok.
Ali, ima jedna začkoljica: niko ne sme da zna da su oni bend i, ako saznaju za taj bend, ne smeju da otkriju njihove identitete, jer bi to moglo da ostavi razne katastrofalne posledice.
Ovo se prikazuje na Nickelodeon-u.
Glavni likovi - pored profesora su: Samer, Tomika
Za sada su izašle 3 sezone.
Epizode iz prve i druge sezone se prikazuju vikendom od 18:35 h do 19:05 h.
Epizode iz najnovije, treće sezone, koja još uvek nije prikazana do kraja se prikazuju radnim danima od 20:20 h do 20:45 h.

4.Regal academy
Prvog dana u srednjoj školi, Rouz, Pepeljugina unuka koja dok ne dođe u Zemlju bajki to ne zna nalazi ključ i portal do Zemlje bajki i upotrebljava ga.
U školi Regal Academy se školuju unuci dobrica: Hok Snežana - unuk Snežane, unuk zveri, Astorija - unuka Zlatokose, unuka Princa Žabe, unuka Pinokija, unuka Crvenkape - 3.sezona i tako dalje, kao i potomci zloća - Viktorija, Sajrus, devojka koje se ne sećam i Irina - ćerka Snežne kraljice, pojavljuje se u 2.sezoni i zamenjuje devojku koje se ne sećam, koji uvek pokušavaju da upropaste sve.
Onda glumi da ide u običnu srednju školu, dok u drugoj sezoni njeni roditelji ne otkriju Zemlju bajki.
Rouzina majka - Pepeljugina ćerka se bori protiv potomaka zloća u 2.sezoni.
U 2.sezoni se pojavljuju Veštica Slatkiša i Snežna kraljica.
U 3.sezoni se pojavljuju navedeni likovi, Mala Sirena, Morska veštica, Uspavana lepotica i njeni unuk i unuka, kao i Zla vila.
Navedeni šou se prikazuje na kanalu Nickelodeon, samo vikendima ujutru, dve epizode zaredom u 08:45 h i 09:15 h.

5.Wits academy
Ovo je spinof serije "Tinejdž veštica" koja se prikazivala na Nickelodeon-u radnim danima u 14:30 h i 20:25 h, vikendom u 15:25 h, 15:55 h, 16:25 h i 20:25 h.
Nakon završetka četiri godine školovanja u srednjoj školi Iridijum, Endi Kruz, najbolja prijateljica veštice Eme Alonzo, one izabrane, Endi odlazi u Wits Academy - Akademiju čarolija da uči kako bi postala Emina zaštitnica.
U timu je sa Džesi Noboom - Džeksovom sestrom, Džeks Noboa je Emin dečko na kraju serije čiji je spinof Akademija čarolija i Benom.
Ali, nastaju problemi...
Zato što je Endi sa svojim timom uspela u svom prvom zadatku i prvom zadatku godine, najbolja prijateljica zlobne Rubi Veber, jedine veštice iz svoje porodice koja nema moći, Samanta je izbačena sa akademije, a Samanta je vežbala godinama da uspe na Akademiji čarolija, iako je Endi imala dobre argumente da ne izbace Samantu sa akademije, kao ni nju, nije uspela i Samanta je trajno izbačena s akademije.Rubi želi osvetu i nije je briga misli li Samanta da je to ispravno ili ne.
U međuvremenu, Endi upoznaje Luka Arčera koji dolazi iz porodice zaštitnika one izabrane i oni se zaljubljuju jedno u drugo, samo što se stide to da priznaju.
Endi otkriva da i Luk hoće da bude Emin zaštitnik kao i zbog strica, poznatog zaštitnika Lea Arčera, kao i zato što to on želi.
Endi i Luk se trude da postanu Emini zaštitnici.
Pored Džesi i Bena, Endi pomažu i Emina bivša čarobna knjiga koja je sad njena - hekserin i njena cimerka Kim, bivša Rubina cimerka, koja zna koliko je Rubi zlobna.
U međuvremenu, kao nova nastavnica fizičkog i pod svojim pravim imenom, ozloglašena veštičja zločinka - Malas Manos dolazi na akademiju.Direktor Agamemnon, član veštičjeg veća koje uvek čine tri veštice, trenutno on, Dezdemona i Emina trenutna zaštitnica - medicinska sestra u školi Iridijum, Lili koji menja bivšu direktorku Akademije čarolija jer je ona bila previše fina i Leo Arčer pokušavaju da otkriju koja je osoba Malas Manos na akademiji kao neka druga osoba - ili ipak ne i na kraju uspeva.
Rubi u toku serije povremeno tajno uzima čarobnu smolu u tegli iz drveta dijada koje razdvaja veštičji i ljudski svet kao bi je ponekad uzimala iz tegle i privremeno imala moći, što šteti drvetu, kao i Malas Manos, čak i nakon njenog odlaska s akademije i Rubi pokušava da okrivi Endi.
Pred kraj sezone, Rubi zarobljava Endi u Zlom carstvu i na njeno mesto dolazi glupi klon napravljen od čarolije, Endi pokušava da pobegne, nadajući se da će se otarasiti zlog ribolovca - srela ga je ranije, kad je Rubi proterala Endi i Lea u Zlo carstvo.
Glupi klon šteti drvetu misleći da je to u redu, Rubi to slika i to joj je lažni dokaz da izbaci Endi sa akademije i osveti joj se za nenamerno izbacivanje Samante sa akademije.
Izašla je samo prva i poslednja sezona Akademije čarolija na Nickelodeon-u, jer Amerikanci nisu želeli nastavak Tinejdž veštica.
Termini Akademije čarolija:
Radnim danima u 14:20 h
Vikendom:
Dan: od 14:20 h do 16:15 h 
Noć: dve epizode zaredom u 20:00 h i 20:20 h.
To bi bilo to za ovaj post.
Vidimo se sutra.Ili kad god.





Коментари

Популарни постови