Moda leto/jesen 2018

Zdravo svima.Kao što možete videti u naslovu, danas ću malo pisati o modi za leto/jesen 2018.Počinjemo od odeće.-Ovo je jedan od onih postova koji su samo za devojke.-Pa, hajde da počnemo.
1.savet - Crne haljine
Preporučila bih vam kombinacije sa slike.

1.podsavet: Za elegantnije prilike, preporučila bih vam da kombinujete crnu haljinu sa nečim crvenim.
Primer:Uz haljine kao što je prva sleva odlično bi išle crvene štikle i tamnocrvena pismo torbica, naročito s crvenom senkom za oči.
2.podsavet: Kod kežualne varijante bilo bi lepo da se crna kombinuje sa nekom jesenjom bojom.
Primer:Uz haljine kao što je ona na sredini slike odlično bi išle braon čizme i neki tamnonarandžasti modni dodatak, npr.torbica/torba/ranac ili nešto od nakita.
3.podsavet:Suprotnosti se privlače.
Kombinujte crnu i ostale tamne boje sa svetlijim bojama i verujte mi, nećete zažaliti.
Primer:Uz haljine kao što je treća sleva savršeno pristaju bele cipele i neki modni detalj sa morskim bojama.
*Odeća sa morskim bojama i kombinacija crne i crvene boje - ova dva saveta odvojeno - su nepogrešiv izbor kad su izlasci u pitanju.*


2.savet - Jakne *1.deo*

Preporučila bih vam jakne koje su slične kao one sa slike.
1.podsavet:Prvu jaknu gore levo bi trebalo kombinovati sa svetloroze helankama -ili crnim- i patikama u bilo kojoj pastelnoj boji, a da ne zaboravimo neku klasičnu tašnicu koja može da se nosi oko vrata, naravno, isto u pastelnoj boji.-
2.podsavet:Roze jaknu u sredini bi trebalo kombinovati sa bilo kojim bež donjim delom odeće -ili crnim *više preporučljivo*-, roze šeširićem *bez ako idete na posao, jer je ova jakna više u profesionalnoj varijanti* i crnim čizmama.
3.podsavet:Žutu jaknu bi trebalo kombinovati sa crnim pantalonama *na primer*, tašnom, štiklama u svetloj boji *preporučljiva je neka boja koja je slična žutoj*.
4.podsavet:Prvu jaknu dole levo bi trebalo kombinovati sa helankama, kačketom i patikama u pastelnoj boji, jer je ta jakna više u sportskom stilu.
5.podsavet:Crnu jaknu bi trebalo kombinovati sa crnim kačketom, helankama i patikama u tamnoj boji, jer je ova jakna u sportskom stilu, baš kao i četvrta.
6.podsavet:Crvenu jaknu bi trebalo kombinovati sa šeširićem u svetloj boji, helankama i sandalama, pošto je ova jakna u kežualnoj varijanti.




3.savet - Jakne *2.deo*
Ovakve jakne bi trebalo kombinovati sa sivim donjim delom trenerke, sportskim patikama i kačketom - neobavezno, jer su ove jakne u sportskoj varijanti.

4.savet - Teksas ide uz sve
Teksas je uvek u trendu i uz sve se slaže.Veoma je preporučljiv.
1.podsavet:Bilo koji od ovih donjih delova bi trebalo kombinovati s belom majicom, kačketom i patikama - za regularne kućne kombinacije bez kačketa.
2.podsavet:Za otmene prilike, kao što je izlazak, teksas suknju ili haljinu bi trebalo kombinovati sa nekom rozom košuljom, pismo torbicom i cipelama na štikle.Uz farmerke kao ove na slici, to ti je isto.Šorc ne bih preporučivala u takvim prilikama, previše je kežualan.
3.podsavet:Za profesionalnije prilike, kao na primer u školi, trebalo bi kombinovati košulju s rancem i patikama/čizmama/cipelama na štikle.Haljina može da prođe u vrelijim danima, suknja nekako, šorc...nikako ! 
5.savet: "Perjane" majice
Ovakve majice su uvek super.Zapravo, i ja bih volela da imam makar onu sa rukavima.
Njihovo kombinovanje sa šorcem/suknjom i sandalama/jadrankama, a možda i nekim šeširićem je odlično u vrelim letnjim danima, a kad se vratimo u školu, bilo bi lepo kombinovati slične majice sa farmerkama/donjim delom trenerke/helankama *zavisi od varijante, farmerke i helanke su preporučljive kad nemate fizičko - bolje farmerke nego helanke, a kada ga imate, preporučljive su helanke i donji deo trenerke - bolje donji deo trenerke, kad imate likovno, najpreporučljivije su crne helanke, jer se na njima fleke najmanje vide, ponaročito one svetlije i jedva vidljive.* i patikama.
Ostale verzije cipela i nisu baš preporučljive, ali mogu da prođu.
To bi bilo to za ovaj post.Videla sam još par slika, ali, niko od nas nema neograničeno vreme.
Vidimo se sutra.Ili kad god.


Коментари

Популарни постови