Najtrendi ženske frizure (proleće/leto 2017)

Ćao,čitaoci.Ovaj post je posvećen devojkama,devojčicama i ženama.U ovom postu će biti nekoliko najkul frizura ovog proleća (svaka slika skinuta je s različitog linka).Pa,hajde da počnemo.
1.Lokne u stilu osamdesetih
Blage lokne u duhu osamdesetih godina ćemo sigurno viđati na devojkama narednih meseci, a dodatni “šmek” će vam dati “duboki” razdeljak na stranu. Ipak, on će vam dobro stajati i sa ravnom kosom, te možete da birate u zavisnosti od stila i ukusa. Iako vam se čini da ovo i nije velika promena kada je frizura u pitanju, sigurno i same znate da vaše lice izgleda sasvim drugačije kada kosu stilizujete na jedan ili na drugi način.

2.Potpuno ravna frizura,visoki rep,opušteni talasi
Potpuno ravna

Ravna, sa razdeljkom na sredini - ovakva frizura će biti među najtraženijim sledeće godine. Naravno, ovaj izgled će vam dobro stajati samo ako imate zdravu kosu.


Visoki rep

Podignite potpuno kosu. Bilo da se odlučite za talasastu, kovrdžavu ili ravnu teksturu, bitno je da kosu pokupite u što viši konjski rep. Takođe je bitno da je dobro zategnete, jer ćete na taj način zategnuti i lice.


Opušteni talasi

Ovi talasi su nešto između plažnih i pravih talasa, a dobijaju se uz pomoć prese za kosu. Takvi talasi su opušteni, a ujedno i elegantni i zabavni.


3.Kratke frizure (paž)


4.Blagi talasi
Talasasta kosa je uvek dobar izbor za leto. Međutim, ove sezone je popularniji nešto suptilniji izgled koji podrazumeva blage, jedva vidljive talase u kosi. Ovakvu frizuru možete veoma lako i sami da napravite na dugoj ili kosi srednje dužine uz pomoć prese. Blagi talasi u kosi su dobar izbor kako za dnevne tako i za večernje prilike uz nešto upadljiviju šminku.

5.Boho frizura 


I to bi bilo to za ovaj post.Vidimo se sutra.Ili kad god.



Коментари

Популарни постови