Kako pobediti dosadu kada ne smeš napolje

Ćao,čitaoci.U kazni ste,ne možete napolje na određen broj dana i dosadno vam je?Znam da je nemoguće da ste svi kažnjeni,ali ću vam u ovom postu napisati kako da se zabavite između četiri zida vaše sobe.
1.Sa tehnologijom:
1)Igrajte igrice.
Igranje igrica je zabavno i takođe,igrice su trenutni ventil za agresiju i bes.Ali,ne igrajte previše i ne igrajte ove tipove igrica:
*nasilne igrice;
*pucačke igrice;
*akcione igrice.
Najbolje za vas je da igrate:
*edukativne igrice;
*organizacione igrice;
*kreativne igrice.
2)Razgledajte društvene mreže.
Ovo može biti korisno.A takođe i zabavno.Možda nađete neku onlajn akciju i priključite joj se.A možda i osvojite nagradu.
3)Slušajte muziku.
To je dobar tip zabave putem tehnologije.Slušanjem muzike i plesanjem istovremeno ćete osloboditi višak energije i zabaviti se.
4)Četujte.
Četovanje sa prijateljem,a posebno video četovanje u kome morate da govorite i možete da vidite prijatelja,razviće vam komunikaciju i utrošiti vreme na zabavan način.Možda saznate da se posle vaše kazne održava nešto zanimljivo i odete na taj događaj s prijateljem/prijateljima.
UPOZORENJE:NE ČETUJTE ONLAJN SA STRANCIMA.Znate za ovo,samo da vas podsetim.Ako sam vas smorila,izvinite.Ali,svejedno se pridržavajte upozorenja.
5)Napišite priču.
Ovim putem zabave,razvićete i pokazati ljudima vašu kreativnost.Trebaju vam samo Wattpad nalog,želja i inspiracija za pisanje kratke priče.Možda dobijete puno pregleda i lajkova.A možda čak vaša onlajn Wattpad priča postane prava knjiga kad se nekom izdavaču svidi vaša Wattpad priča.
6)Gledajte TV.
Dobar tip zabave,dokle god ne radite to predugo.
Možda nađete neki edukativni i zabavni film koji nije za malu decu.

2.Bez tehnologije
Nekoliko vas (ili neko od vas) nema pravo na tehnologiju i izlaske na određen broj dana zbog neke greške da kazna ne bi bila previše zabavna?Ili vam je dosta tehnologije?Ne brinite,imam načine zabave i za te uslove.
1)Učite.
Znam da vam se radije bleji,ali učenje nije toliko loše.Postoje razni načini učenja:mape uma,crtanje lekcije onako kako je vi doživljavate,slušanje prijatelja koji se preslišavaju,predstavljanje lekcije pokretima onako kako je vi doživljavate,čitanje u sebi,pisanje lekcije na drugom papiru...Možda nađete način na koji će vam učenje biti lakše.Takođe će vam biti lakše na testu.
2)Vežbajte između četiri zida svoje sobe.
Mislim na razgibavanje i sl.Postoje i sedeće vežbe.Nađite takve vežbe i uradite ih.Sport je ventil za bes i višak energije.
3)Budite kreativni (crtajte/uradite neke DIY ideje/pišite).
Oslobodićete svoju kreativnost,a ako budete napravili/ukrasili neku stvar,ne samo da ćete osloboditi kreativnost,nego će vam to poslužiti jednog dana.Ako pišete,oslobodićete misli i osećanja na papir.
4)Čitajte.
Čitanjem zanimljivih knjiga ćete razviti sposobnost čitanja i zabavićete se.
To bi bilo to za ovaj post.Vidimo se sutra.Ili kad god.

Коментари

Популарни постови